Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Potato buns
- 200 g Russet potatoes, cut in cubes (1 cm)
- 70 g water
- 120 g fresh milk, room temperature
- 1 tsp dried yeast
- 70 g sugar
- 1 egg
- 450 g high protein flour
-
40
g butter, softened, plus extra for greasing
of 40 g olive oil, plus extra for greasing - ¼ tsp salt
Custard cream
- 300 g fresh milk
- 10 g butter
- ½ tsp vanilla extract
- 10 g plain flour
- 15 g cornflour (starch)
- 75 g sugar
- 3 egg yolks
- 2 tsp custard powder, instant
- 1 egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 434 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Homemade Pandan Kaya
55 min
Tangzhong Milk Bread
2 godz. 35 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Kaya (coconut jam)
1sa 10 dk
Sambal Petai Prawns
20min
Egg Tarts
50 min
Killer Toast
2 Std.
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Super Soft Butter And Milk Buns
2h 40min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Soft Sweet Buns
1sa 10 dk
Roti Sarang Lebah (Honeycomb Buns)
2 Std. 20 Min