Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Potato buns
- 200 g Russet potatoes, cut in cubes (1 cm)
- 70 g water
- 120 g fresh milk, room temperature
- 1 tsp dried yeast
- 70 g sugar
- 1 egg
- 450 g high protein flour
-
40
g butter, softened, plus extra for greasing
of 40 g olive oil, plus extra for greasing - ¼ tsp salt
Custard cream
- 300 g fresh milk
- 10 g butter
- ½ tsp vanilla extract
- 10 g plain flour
- 15 g cornflour (starch)
- 75 g sugar
- 3 egg yolks
- 2 tsp custard powder, instant
- 1 egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 434 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roti Sarang Lebah (Honeycomb Buns)
2h 20min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Nasi Lemak
45min
Homemade Pandan Kaya
55min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Super Soft Butter And Milk Buns
2h 40min
Soft Sweet Buns
1h 10min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Killer Toast
2h