Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Potato buns
- 200 g Russet potatoes, cut in cubes (1 cm)
- 70 g water
- 120 g fresh milk, room temperature
- 1 tsp dried yeast
- 70 g sugar
- 1 egg
- 450 g high protein flour
-
40
g butter, softened, plus extra for greasing
of 40 g olive oil, plus extra for greasing - ¼ tsp salt
Custard cream
- 300 g fresh milk
- 10 g butter
- ½ tsp vanilla extract
- 10 g plain flour
- 15 g cornflour (starch)
- 75 g sugar
- 3 egg yolks
- 2 tsp custard powder, instant
- 1 egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 434 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Roti Sarang Lebah (Honeycomb Buns)
2 godz. 20 min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 min
Killer Toast
2h
Wholemeal Mantou
1h
Soft Sweet Buns
1 godz. 10 min
Super Soft Butter And Milk Buns
2h 40min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1 Std. 50 Min
Homemade Pandan Kaya
55 min