Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- oil, for greasing
- 140 g milk
- 20 g caster sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 270 g baker's flour, plus extra for dusting
- 30 g plain flour
- 1 egg
- ¼ tsp salt
- 30 g unsalted butter, softened
Topping
- 60 g unsalted butter, softened
- 60 g caster sugar
- 1 tsp milk powder
- 120 g baker's flour
- ½ egg, lightly beaten
- baker's flour, for dusting
Assembly
- ½ egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1468 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 49.1 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Radish cakes
1h 5min
Pandan chiffon cake
5h 15min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 Min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Dou sha (red bean paste)
49h 10 min
Taro bread
4h 20min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Mantou buns
1 Std. 30 Min