Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- oil, for greasing
- 140 g milk
- 20 g caster sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 270 g baker's flour, plus extra for dusting
- 30 g plain flour
- 1 egg
- ¼ tsp salt
- 30 g unsalted butter, softened
Topping
- 60 g unsalted butter, softened
- 60 g caster sugar
- 1 tsp milk powder
- 120 g baker's flour
- ½ egg, lightly beaten
- baker's flour, for dusting
Assembly
- ½ egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1468 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 49.1 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Mantou buns
1 godz. 30 min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Egg Tarts
50 min