Apparaten en accessoires
Pineapple buns
Voorbereiding. 30min
Totaal 9u. 50min
8 portions
Ingrediënten
Dough
-
oil for greasing
-
milk140 g
-
caster sugar20 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
baker's flour plus extra for dusting270 g
-
plain flour30 g
-
egg1
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter softened30 g
Topping
-
unsalted butter softened60 g
-
caster sugar60 g
-
milk powder1 tsp
-
baker's flour120 g
-
egg lightly beaten½
-
baker's flour for dusting
Assembly
-
egg lightly beaten½
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
8.7 g
Calorieën
1468 kJ /
349 kcal
Vetten
13 g
Vezels
2.1 g
Koolhydraten
49.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Made in Taiwan
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1u. 10min
Tangzhong Milk Bread
2u. 35min
Pandan chiffon cake
5u. 15min
Soy milk
24u. 30min
Mantou buns
1u. 30min
Taro bread
4u. 20min
Kaya (coconut jam)
1u. 10min
Dou sha (red bean paste)
49u. 10min
Egg Tarts
50min
Luo bo gao (radish cakes)
25u. 20min
Taiwanese sticky rice
1u. 40min
Hokkaido Milk Loaf
4u. 20min