Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- olive oil, for greasing
- 200 g baker's flour
- 1 tsp dried instant yeast
- 120 g milk
Taro filling
- 600 g water
- 300 g taro, peeled, and cut into pieces (2 cm - see Tip)
- 100 - 120 g sugar, to taste
- 30 g unsalted butter
- 20 g milk
Taro bread
- 30 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 70 g baker's flour
- 30 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs
- 2 tsp milk
- 20 g caster sugar
- ½ tsp salt
- 15 g flaked almonds, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1208 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 9.5 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kaya (coconut jam)
1 Std. 10 Min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Red bean ice cream
29h 50min
Tangzhong milk bread
2h 45min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1hod. 40min
Coconut and Osmanthus Jelly
3 Std. 20 Min
Pineapple buns
9h 50min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 Min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3u.
3Q Soft Bread
3 Std. 25 Min
Potato Buns
3u.
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min