Apparaten en accessoires
Taro bread
Voorbereiding. 40min
Totaal 4u. 20min
10 portions
Ingrediënten
Dough
-
olive oil for greasing
-
baker's flour200 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
milk120 g
Taro filling
-
water600 g
-
taro peeled, and cut into pieces (2 cm - see Tip)300 g
-
sugar to taste100 - 120 g
-
unsalted butter30 g
-
milk20 g
Taro bread
-
unsalted butter softened, plus extra for greasing30 g
-
baker's flour70 g
-
plain flour plus extra for dusting30 g
-
eggs2
-
milk2 tsp
-
caster sugar20 g
-
salt½ tsp
-
flaked almonds for sprinkling15 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
1208 kJ /
287 kcal
Vetten
9.5 g
Vezels
2.4 g
Koolhydraten
43.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Made in Taiwan
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Sesame Crème
10 Min
Tangzhong Milk Bread
2 Std. 35 Min
3Q Soft Bread
3 Std. 25 Min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Pineapple buns
9 Std. 50 Min
Kaya (coconut jam)
1 Std. 10 Min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3 Std.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min