Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- olive oil, for greasing
- 200 g baker's flour
- 1 tsp dried instant yeast
- 120 g milk
Taro filling
- 600 g water
- 300 g taro, peeled, and cut into pieces (2 cm - see Tip)
- 100 - 120 g sugar, to taste
- 30 g unsalted butter
- 20 g milk
Taro bread
- 30 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 70 g baker's flour
- 30 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs
- 2 tsp milk
- 20 g caster sugar
- ½ tsp salt
- 15 g flaked almonds, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1208 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 9.5 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 dk
Hakka Yam Abacus
20 dk
Cranberry Mung Bean Cake
4 godz. 55 min
Authentic Meat Floss
1sa 40 dk
Pandan chiffon cake
5h 15min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 dk
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Pineapple Tarts
1h 30min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Radish cakes
1h 5min
Pineapple buns
9h 50min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2 Std.