Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g dried scallops (see Tips)
- 150 g boiling water
- 200 g peanut oil (see Tips)
- 6 fresh long red chillies, trimmed and deseeded
- 60 g dried shrimp (see Tips)
- 80 g eschalots
- 2 - 3 garlic cloves
- 40 g fresh ginger, peeled and cut into slices (1 cm)
- 100 g smoked bacon, cut into pieces (1 cm)
- 1 fresh bird's eye chilli, deseeded, if preferred
- 40 g light soy sauce
- 40 g Chinese cooking wine
- 1 tbsp brown sugar
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 2466.9 kJ / 587.4 kcal
- Eiwitten
- 56.7 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 224.6 g
- Vezels
- 13.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lotus Leaf Glutinous Rice
1h 35 min.
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Mock Fin Soup
35 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Kaya (coconut jam)
1 godz. 10 min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1h 25min