Apparaten en accessoires
XO sauce
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 50min
1 Total recipe
Ingrediënten
-
dried scallops (see Tips)40 g
-
boiling water150 g
-
peanut oil (see Tips)200 g
-
fresh long red chillies trimmed and deseeded6
-
dried shrimp (see Tips)60 g
-
eschalots80 g
-
garlic cloves2 - 3
-
fresh ginger peeled and cut into slices (1 cm)40 g
-
smoked bacon cut into pieces (1 cm)100 g
-
fresh bird's eye chilli deseeded, if preferred1
-
light soy sauce40 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
brown sugar1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Total recipe
Eiwitten
56.7 g
Calorieën
2466.9 kJ /
587.4 kcal
Vetten
224.6 g
Vezels
13.3 g
Koolhydraten
20.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Essentials
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Steamed Tapioca Kuih
50min
Pork Trotter Jelly
8h
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min