Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g dried scallops (see Tips)
- 150 g boiling water
- 200 g peanut oil (see Tips)
- 6 fresh long red chillies, trimmed and deseeded
- 60 g dried shrimp (see Tips)
- 80 g eschalots
- 2 - 3 garlic cloves
- 40 g fresh ginger, peeled and cut into slices (1 cm)
- 100 g smoked bacon, cut into pieces (1 cm)
- 1 fresh bird's eye chilli, deseeded, if preferred
- 40 g light soy sauce
- 40 g Chinese cooking wine
- 1 tbsp brown sugar
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 2466.9 kJ / 587.4 kcal
- Eiwitten
- 56.7 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 224.6 g
- Vezels
- 13.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Hakka Yam Abacus
20min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 40min
Luo bo gao (radish cakes)
25sa 20 dk
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Salted Fish Pork Belly
30min
Soy milk jellies with coffee syrup
3 godz. 55 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min