Apparaten en accessoires
HongKong Style Soy Braised Chicken
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
light soy sauce (see tips)120 g
-
dark soy sauce160 g
-
rock sugar130 g
-
ginger, fresh sliced10 g
-
spring onion chopped115 g
-
star anise2
-
Chinese cardamom pods (cao guo)2
-
bay leaf, dried2
-
galangal15 g
-
cinnamon quillcassia twig (approx. 5 cm in length)1
-
boneless chicken thighs approx. 360g each2
-
cooking wine2 tbsp
-
fresh ginger10 g
-
cooking oil25 g
-
salt½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
4330.5 mg
Eiwitten
20.1 g
Calorieën
1483.2 kJ /
354.5 kcal
Vetten
14.5 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
3.1 g
Koolhydraten
38.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Open Cooking
32 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Kam Heong Chicken
1u. 20min
Char Kway Teow
25min
Pandan Sponge Cake
1u.
KL Hokkien Noodles
35min
Mango Pomelo Sago
1u. 30min
Creamy Butter Milk Crabs
40min
Peach and custard cream muffins
50min
Black sticky rice pudding
9u. 40min
Acar Timun (Cucumber Acar)
Geen beoordelingen
Lotus Leaf Glutinous Rice
1u. 35min
Sesame Chicken Mee Sua
40min