Apparaten en accessoires
HongKong Style Soy Braised Chicken
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
light soy sauce (see tips)120 g
-
dark soy sauce160 g
-
rock sugar130 g
-
ginger, fresh sliced10 g
-
spring onion chopped115 g
-
star anise2
-
Chinese cardamom pods (cao guo)2
-
bay leaf, dried2
-
galangal15 g
-
cinnamon quillcassia twig (approx. 5 cm in length)1
-
boneless chicken thighs approx. 360g each2
-
cooking wine2 tbsp
-
fresh ginger10 g
-
cooking oil25 g
-
salt½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
4330.5 mg
Eiwitten
20.1 g
Calorieën
1483.2 kJ /
354.5 kcal
Vetten
14.5 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
3.1 g
Koolhydraten
38.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Open Cooking
32 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
KL Hokkien Noodles
35min
Steamed Pork Patty
Geen beoordelingen
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25u.
Beef and Dumpling Stew
1u. 55min
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25min
Black sticky rice pudding
9u. 40min
Black rice pudding
25u. 5min
Black Bean Pig's Tail Soup
2u. 20min
Hakka Rice Wine Chicken
1u. 25min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Pan-fried pork buns
2u.
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35min