Apparaten en accessoires
Mala Bakkwa
Voorbereiding. 5min
Totaal 4u. 35min
30 pieces
Ingrediënten
-
minced meat (pork or chicken)500 g
-
caster sugar100 g
-
½ tbsp maltose syruphoney½ tbsp
-
Sichuan mala chilli powder adjust to taste20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)40 g
-
light soy sauce50 g
-
ground black pepper½ tsp
-
cooking oil to greasesome
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
109 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
177 kJ /
42 kcal
Vetten
2 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Reunion Dishes
13 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Steamed Tapioca Kuih
50min
Sesame Crème
10min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2u. 25min
Homemade chicken stock powder
1u. 35min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Authentic Meat Floss
1u. 40min
Luo bo gao (radish cakes)
25u. 20min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Dried Shrimp Sambal
55min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2u. 45min
Homemade Pandan Kaya
55min