Apparaten en accessoires
Mala Bakkwa
Voorbereiding. 5min
Totaal 4u. 35min
30 pieces
Ingrediënten
-
minced meat (pork or chicken)500 g
-
caster sugar100 g
-
½ tbsp maltose syruphoney½ tbsp
-
Sichuan mala chilli powder adjust to taste20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)40 g
-
light soy sauce50 g
-
ground black pepper½ tsp
-
cooking oil to greasesome
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
109 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
177 kJ /
42 kcal
Vetten
2 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Reunion Dishes
13 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1h 50min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Salted Fish Pork Belly
30min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Dried Shrimp Sambal
55min
Pineapple Tarts
1h 30min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1h
Homemade Pandan Kaya
55min