Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g minced meat (pork or chicken)
- 1 tbsp light soy sauce
- 1 tsp white pepper powder
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 3 garlic cloves
- 2 tsp cooking oil
- 600 g firm tofu (momen tofu), cut in pieces (approx 1.5 cm)
- 2 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp chilli bean paste (eg: Sichuan chilli bean paste)
- ¼ tsp salt
- 1 tsp sesame oil, dark roasted
- 2 sprigs spring onions, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 612 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 654 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 Std. 35 Min
Yam Rice
45 min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Salted Fish Pork Belly
30min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Mapo tofu
15min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10 min