Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g minced meat (pork or chicken)
- 1 tbsp light soy sauce
- 1 tsp white pepper powder
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 3 garlic cloves
- 2 tsp cooking oil
- 600 g firm tofu (momen tofu), cut in pieces (approx 1.5 cm)
- 2 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp chilli bean paste (eg: Sichuan chilli bean paste)
- ¼ tsp salt
- 1 tsp sesame oil, dark roasted
- 2 sprigs spring onions, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 612 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 654 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Buddha's Delight
55min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Mapo tofu
15 min
Chicken porridge with century egg
30min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Salted Chicken
5h 10min
Rice Wine Chicken
30min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min