Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g minced meat (pork or chicken)
- 1 tbsp light soy sauce
- 1 tsp white pepper powder
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 3 garlic cloves
- 2 tsp cooking oil
- 600 g firm tofu (momen tofu), cut in pieces (approx 1.5 cm)
- 2 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp chilli bean paste (eg: Sichuan chilli bean paste)
- ¼ tsp salt
- 1 tsp sesame oil, dark roasted
- 2 sprigs spring onions, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 612 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 654 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mapo tofu
15 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Tomato-egg soup
20min
Chicken porridge with century egg
30min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Yam Rice
45min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Teochew Seafood Porridge
45min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.