Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g water
- 100 g brinjals, cut in pieces (2 cm)
- 120 g mung bean sprouts
- 70 g cabbage, cut in strips
- 110 g siu bak choy, trimmed, horizontally halved
- 2 tbsp Japanese soy sauce (shoyu)
- 2 tbsp mirin
- 2 tbsp cold pressed sesame oil
- 1 tsp toasted sesame oil
- 1 tbsp toasted sesame seeds, black and white, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 418 kJ / 100 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mapo tofu
15min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min
Stir Fried Whole Fish
20min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1sa
Stir-Fried Vegetables
15min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Spicy Bean Curds
1h 15min
Cantonese Steamed Fish
40min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min