Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g water
- 100 g brinjals, cut in pieces (2 cm)
- 120 g mung bean sprouts
- 70 g cabbage, cut in strips
- 110 g siu bak choy, trimmed, horizontally halved
- 2 tbsp Japanese soy sauce (shoyu)
- 2 tbsp mirin
- 2 tbsp cold pressed sesame oil
- 1 tsp toasted sesame oil
- 1 tbsp toasted sesame seeds, black and white, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 418 kJ / 100 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mapo tofu
15min
Chicken porridge with century egg
30 min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Buddha's Delight
55 min
Olive Vegetable Rice
1h 5min
Lemongrass Tempeh
1h 15min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 min