Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g pork mince, broken in pieces
- 1 Tbsp light soy sauce
- 1 tsp ground white pepper
- 1 tsp Shaoxing rice wine
- 3 garlic cloves
- 5 g vegetable oil
- 600 g silken tofu, diced (2-3 cm)
- 5 g sesame oil
- 2 Tbsp oyster sauce
- 1 - 2 Tbsp chilli broad bean paste, to taste
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 spring onions, sliced (3 mm), for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 612 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mapo tofu
15 Min
Yam Rice
45min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Teochew Seafood Porridge
45min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Sesame Crème
10 min
Nyonya Fish Maw Soup
1 godz. 10 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 godz.
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 Min