Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g carrot, cut in pieces
- 20 g dried shiitake mushrooms, rehydrated in hot water
- 20 g dried wood ear mushrooms, rehydrated in hot water
- 40 g fresh king oyster mushrooms
- 40 g fresh enokitake mushrooms
- 90 g tomatoes, quartered
- 20 g olive oil
- 10 g soy sauce
- 1000 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 2 tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g thick wheat noodles
- 100 g firm tofu, coarsely chopped
- 50 g mangetout
- 30 g celery stalk, cut in pieces (2-3 cm)
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2792 kJ / 667 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 104 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Biryani
50min
Mushroom-filled Buns
1h 20min
Potato Curry (Ala Hodi)
40min
Seitan Chilli
25 min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min
Star Burgers
20h 5min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1h
Potato Curry
12 Std. 50 Min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 Std. 20 Min
Hearty Soya Bean Soup
50min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Asparagus and Pea Pasta
20 min