Chinese-style Stir-Fried Vegetables

Chinese-style Stir-Fried Vegetables

4.3 67 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • long red chilli halved, deseeded if desired
    1
  • garlic cloves
    2
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
    10 - 15 g
  • peanut oil
    30 g
  • mixed vegetables (e.g. cabbage, mushrooms, carrots, broccoli, red peppers), sliced (5 mm)
    500 g
  • fine sea salt or to taste
    1 pinch
  • oyster sauce to taste
    1 - 2 tsp
    soy sauce, to taste

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 359.7 mg
Eiwitten 3.7 g
Calorieën 577.1 kJ / 137.9 kcal
Vetten 8 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 1.4 g
Koolhydraten 13.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...