Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
15
g oil
of 15 g olive oil - 200 g carrots, cut in sticks (5 cm long, 5 mm thick)
- Voeding
- per 200 g
- Calorieën
- 835 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 120 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 Min
Sautéed Courgettes (200 g)
20 Min
Sautéed Prawns
15 Min
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20 Min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 Min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min
Browned Shallots (250 g)
25 Min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 Min
Sautéed Aubergine (400 g)
35min
Browned Beef Cubes (Medium)
15 Min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 Min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 Min