Apparaten en accessoires
Clams with Garlic Sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 40min
4 portions
Ingrediënten
-
venus clams1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil70 g
-
garlic cloves large6
-
mustard15 g
-
water plus extra for soaking150 g
-
white wine15 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped, for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
24 g
Calorieën
1272 kJ /
304 kcal
Vetten
19 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Portuguese Classics
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 Min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 Min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min
Thai Mussels
25 Min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30 Min
Stir-fried Vegetables
10 Min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 Min
Prawn Chow Mein
45 Min