Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g fresh mussels, in shell
- 2 tsp fine sea salt
- 50 g olive oil
- 6 garlic cloves, large
- 15 g Dijon mustard
- 100 g water
- 1 Tbsp lemon juice
- 30 g white wine
- fresh coriander leaves, roughly chopped, for garnishing
- crusty bread, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1428.6 kJ / 341.5 kcal
- Eiwitten
- 30.2 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1699.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Mushrooms
35 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25 min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1h 20 min
Prawn croquettes (croquetas de gambas)
9 Std. 10 Min
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1h 15 min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1h 15 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Baked Sushi
1h 15 min
Coconut Prawn Soup
45 min