Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g fresh mussels, in shell
- 2 tsp fine sea salt
- 50 g olive oil
- 6 garlic cloves, large
- 15 g Dijon mustard
- 100 g water
- 1 Tbsp lemon juice
- 30 g white wine
- fresh coriander leaves, roughly chopped, for garnishing
- crusty bread, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1428.6 kJ / 341.5 kcal
- Eiwitten
- 30.2 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1699.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck Confit Parmentier Maple-Scented
15h 55 min
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
Geen beoordelingen
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2h 25min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1h 45 min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min
Steamed Pepper Chicken
1h 45 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 Std.
Minestrone, Pork Roll with Vegetables, Steamed Raspberry Puddings, Berry Muffins
1h 40min
Egg Fried Rice
35 Min