Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g fresh mussels, in shell
- 2 tsp fine sea salt
- 50 g olive oil
- 6 garlic cloves, large
- 15 g Dijon mustard
- 100 g water
- 1 Tbsp lemon juice
- 30 g white wine
- fresh coriander leaves, roughly chopped, for garnishing
- crusty bread, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1428.6 kJ / 341.5 kcal
- Eiwitten
- 30.2 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1699.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Egg Fried Rice
35 min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5 godz. 30 min
Braised Chicken with Chestnuts
40min
Steamed Trout
20 min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30min
Collagen Soup Broth
8h 25min
Mapo Tofu
35 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Kung Pao Prawns
45min
Beef and Tomato Stew
1h 25min