Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g soy sauce
- 45 g honey
- 15 g brown sugar
- 30 g rice vinegar
- 1 tsp fresh ginger, grated
- ¼ tsp chilli powder
-
70
g sake (rice wine)
of 70 g water - 4 chicken thighs, skin on, bone in (approx. 170 g ea.)
- 1360 g water
- 2 tsp lemon juice
- 1 ½ tsp cornstarch
- 1 tbsp toasted sesame seeds
- 1 - 2 spring onions, sliced on the bias
- 1 fresh chilli, destemmed and deseeded, sliced on the bias
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2224.2 kJ / 531.6 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 33.4 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1003 mg
Alternatieve recepten
Vietnamese Style Noodle Salad (TM6)
40 dk
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6 Std.
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6 Std. 30 Min
Lemongrass Beef Salad
30 dk
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2sa 50 dk
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
45 Min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1sa 40 dk
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2 Std.
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4u. 50min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 dk
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1sa