Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g soy sauce
- 45 g honey
- 15 g brown sugar
- 30 g rice vinegar
- 1 tsp fresh ginger, grated
- ¼ tsp chilli powder
-
70
g sake (rice wine)
of 70 g water - 4 chicken thighs, skin on, bone in (approx. 170 g ea.)
- 1360 g water
- 2 tsp lemon juice
- 1 ½ tsp cornstarch
- 1 tbsp toasted sesame seeds
- 1 - 2 spring onions, sliced on the bias
- 1 fresh chilli, destemmed and deseeded, sliced on the bias
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2224.2 kJ / 531.6 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 33.4 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1003 mg
Alternatieve recepten
Seared Steak Rocket Salad
35 min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 Std.
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Browned beef mince
20min
Vegetable Fritters
20min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2sa 10 dk
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (Metric)
30 min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2 Std. 55 Min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2sa 10 dk
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 Std. 15 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min