Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mint Sauce
- 1 lemon
- 15 g mint leaves
- 15 g fresh cilantro
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp freshly ground black pepper
- 60 g extra virgin olive oil
Lamb
- 8 lamb chops, bone in
- 2 sprigs rosemary, fresh
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp freshly ground black pepper
- 15 g extra virgin olive oil
- 1850 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 30 g lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4283.5 kJ / 1023.8 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 96.7 g
- Verzadigd vet
- 37.5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 730.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Low Carb Mushroom Gravy
45 min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 Std. 40 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip (TM6)
1h
Watermelon Lemonade
5min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25min
Thai red chicken curry and rice
40 min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM6)
55min