Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mint Sauce
- 1 lemon
- 15 g mint leaves
- 15 g fresh cilantro
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp freshly ground black pepper
- 60 g extra virgin olive oil
Lamb
- 8 lamb chops, bone in
- 2 sprigs rosemary, fresh
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp freshly ground black pepper
- 15 g extra virgin olive oil
- 1850 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 30 g lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4283.5 kJ / 1023.8 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 96.7 g
- Verzadigd vet
- 37.5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 730.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 Min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Bellini
5min
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet (TM6)
20 Min
Chilli crunch (TM6)
30 Min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 Min
Beef Wellington
2h 15 min
Roasted Garlic
15 Min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 35 Min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min