Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g unsalted butter, room temperature
-
30
g heavy cream, 30%-40% M.F.
of 30 g whole milk - 6 large eggs, room temperature
- 2 pinches salt
- 1845 g water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
- 2 tsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tbsp fresh chives, finely chopped, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1898.5 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 40.6 g
- Verzadigd vet
- 20.9 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 681.4 mg
Alternatieve recepten
Cooking White Rice
25min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 Min
Cooking gnocchi or pasta
35 Min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40 Min
Sous-Vide Scrambled Eggs
40 Min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 Min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, TM6)
6 godz. 10 min
Poached eggs using blade cover
30 Min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 Min
Mantao
1 Std.
Sous vide scrambled eggs
35 Min
Poached eggs with blade cover
30 Min