Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Steamed Vegetables
- 20 oz water
- 10 oz baby red potatoes, quartered
- 8 oz asparagus, trimmed
Sous-vide Steaks
-
2
New York strip steaks (1 in. thick, approx. 8 oz ea.)
of 2 filet mignons (1 in. thick, approx. 8 oz ea.) - 2 tsp extra virgin olive oil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 4 slices lemon, sliced in rounds, divided
- 2 garlic cloves, crushed, divided
- 4 sprigs thyme, divided, plus extra to garnish
- 2 sprigs rosemary, divided
- 65 oz water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
- 1 oz lemon juice
- 2 tbsp vegetable oil, divided
- 2 tbsp unsalted butter, divided
Creamy Lemon Sauce
- 2 oz shallots, halved
- 2 oz white wine
- ½ oz lemon juice
- 7 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 egg yolks, from large eggs
- ½ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6920.8 kJ / 1654.1 kcal
- Eiwitten
- 83.3 g
- Koolhydraten
- 40.1 g
- Vetten
- 130.8 g
- Verzadigd vet
- 68.1 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 1515.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Sautéed Prawns
15 Min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 godz. 40 min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min
Roasted Garlic
15 Min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Peeler Mashed Potatoes
35min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min