Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Piri Piri Sauce
- 3 garlic cloves
- 4 chillies, type Fresno, fresh, stems removed, halved
- 2 - 4 'chile de árbol' chillies, dried, to taste
- ½ tsp ground smoked paprika
- 1 tsp salt, coarse
- ½ tsp oregano, dried
- 100 g extra virgin olive oil
- 45 g red wine vinegar
- 1500 - 1600 g whole chicken, spatchcocked (see Tip)
Vegetable Salad and Grilling
- 450 g mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (3 cm/2 in.)
- 100 g mayonnaise
- ¼ tsp salt, to taste (optioneel)
- ¼ tsp black pepper, ground
- 1 ½ tbsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3665 kJ / 876 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 63 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 904 mg
Alternatieve recepten
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Clam Chowder
55min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1h 20min
Lemon Peel Pound Cake
1 Std. 50 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
North Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3u. 25min
Beef Roulades with Gherkins and Red Cabbage
2h 10min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Chicken Mushroom Fajitas (TM6)
1 Std.
Arnold Palmer Lemonade
20 min
Ghee Rice
1h 15min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25 godz. 35 min