Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g fresh mussels, shells scrubbed and de-bearded
- 160 g onions, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 200 g raw squid rings
- 200 g mixed peppers (e.g. red, green), cut in pieces (3 cm)
- 50 g spicy chorizo, cut in thin slices
- 400 g canned whole tomatoes, including juice, roughly chopped
- 1 ½ tsp salt
- 2 pinches saffron threads (0.1 g)
- 200 g water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade,
of ½ chicken stock cube (for 0.5 l) - 350 g white short-grain rice, for soup, 13 min cooking time (see tip)
- 50 g raw prawns, peeled
- 1 lemon, cut in wedges, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1593 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Shrimp and Potato Boil
40 Min
Fish soup
40 Min
Strawberries and Cream (TM5)
20 λεπτ.
Gochujang seafood risotto
1h
Chili Oil Noodles with Shrimp
30min
Mock Fin Soup
35 Min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 Min
Courgette and cod lasagne
1h
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1h 20min