Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato and herb sauce
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 15 fresh chives, cut into thirds, plus extra chopped for garnishing
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 garlic clove
- 70 g red onion, cut into halves
- 50 g semi sun-dried tomatoes, drained
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 tsp brown sugar
- 2 tsp balsamic vinegar
- 100 g butter, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g pitted Kalamata olives, sliced
- 1 tbsp pickled capers
- 400 g canned chopped tomatoes
Seafood
- 750 g fresh black mussels
- 500 g clams, cleaned (see Tips)
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 30 g pine nuts, toasted
- crusty bread, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2984.5 kJ / 710.5 kcal
- Eiwitten
- 67.7 g
- Koolhydraten
- 21.3 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 16.4 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 1680.7 mg
Alternatieve recepten
Fish soup
40 Min
Coulibiac salmon pie
2u. 40min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 Std. 5 Min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 Min
Eggplant with burghul
55 Min
Stuffed tomatoes
50 Min
Bloody Mary
10 Min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Zucchini, Brie and basil soup
35 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Cream of mushroom soup
20 Min