Seafood panzanella
TM6 TM5 TM31

Seafood panzanella

4.1 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 60 g extra virgin olive oil
  • 30 g white wine vinegar
  • 2 pinches salt
  • 400 g water
  • 1000 g mussels, scrubbed and debearded
  • 200 g ciabatta bread, cut into pieces (2-3 cm)
  • 5 spring onions/shallots, cut into thin slices (approx. 5 mm)
  • 1 sprig fresh basil, leaves only, torn into pieces
  • 200 g cherry tomatoes, cut into halves

Voeding
per 1 portions
Calorieën
1947.3 kJ / 463.5 kcal
Eiwitten
26.5 g
Koolhydraten
29.1 g
Vetten
26.4 g
Verzadigd vet
5.8 g
Vezels
2.8 g
Natrium
770.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten