Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g extra virgin olive oil
- 30 g white wine vinegar
- 2 pinches salt
- 400 g water
- 1000 g mussels, scrubbed and debearded
- 200 g ciabatta bread, cut into pieces (2-3 cm)
- 5 spring onions/shallots, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 1 sprig fresh basil, leaves only, torn into pieces
- 200 g cherry tomatoes, cut into halves
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1947.3 kJ / 463.5 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 26.4 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 770.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
White fish and lemon risotto
30min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Spiced garlic prawns and calamari
15 Min
Asian-style fish fillets
30min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Ninguna valoración
Pork with black bean sauce
30min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Hunters' stew
1 godz.
Linguine with salmon and herbs
25min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min