Seafood panzanella

Seafood panzanella

4.0 6 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • extra virgin olive oil
    60 g
  • white wine vinegar
    30 g
  • salt
    2 pinches
  • water
    400 g
  • mussels scrubbed and debearded
    1000 g
  • ciabatta bread cut into pieces (2-3 cm)
    200 g
  • spring onions/shallots cut into thin slices (approx. 5 mm)
    5
  • fresh basil leaves only, torn into pieces
    1 sprig
  • cherry tomatoes cut into halves
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portions

Natrium 770.4 mg
Eiwitten 26.5 g
Calorieën 1947.3 kJ / 463.5 kcal
Vetten 26.4 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 5.8 g
Koolhydraten 29.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...