Apparaten en accessoires
Seafood panzanella
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil60 g
-
white wine vinegar30 g
-
salt2 pinches
-
water400 g
-
mussels scrubbed and debearded1000 g
-
ciabatta bread cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices (approx. 5 mm)5
-
fresh basil leaves only, torn into pieces1 sprig
-
cherry tomatoes cut into halves200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
770.4 mg
Eiwitten
26.5 g
Calorieën
1947.3 kJ /
463.5 kcal
Vetten
26.4 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
5.8 g
Koolhydraten
29.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
500 calorie meals
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Citrus seafood salad
1u.
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Sangria ginger punch
1u. 5min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1u. 45min
Fish balls with yoghurt sauce
1u. 50min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45min
Eggplant rotolo
1u. 40min
Garlic prawns
25min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1u. 10min
White fish and lemon risotto
30min
Risotto with zucchini and prawns
1u. 15min