Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g extra virgin olive oil
- 30 g white wine vinegar
- 2 pinches salt
- 400 g water
- 1000 g mussels, scrubbed and debearded
- 200 g ciabatta bread, cut into pieces (2-3 cm)
- 5 spring onions/shallots, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 1 sprig fresh basil, leaves only, torn into pieces
- 200 g cherry tomatoes, cut into halves
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1947.3 kJ / 463.5 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 26.4 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 770.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Far Breton with prunes
2h
Prawn stir-fry
25min
Hazelnut Bavarian
6 Std. 25 Min
White fish and lemon risotto
30min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 30min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Chorizo and squid stew (TM5)
5h 30min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min
Creamy blue cheese with shell pasta
45min
Sicilian prawn salad
40 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Linguine with salmon and herbs
25min