Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g extra virgin olive oil
- 30 g white wine vinegar
- 2 pinches salt
- 400 g water
- 1000 g mussels, scrubbed and debearded
- 200 g ciabatta bread, cut into pieces (2-3 cm)
- 5 spring onions/shallots, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 1 sprig fresh basil, leaves only, torn into pieces
- 200 g cherry tomatoes, cut into halves
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1947.3 kJ / 463.5 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 26.4 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 770.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Spiced garlic prawns and calamari
15 min
Citrus seafood salad
1h
Cream cheese spread with radishes
5 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 godz. 5 min
Crab briks
55 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min