Apparaten en accessoires
Seafood panzanella
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil60 g
-
white wine vinegar30 g
-
salt2 pinches
-
water400 g
-
mussels scrubbed and debearded1000 g
-
ciabatta bread cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices (approx. 5 mm)5
-
fresh basil leaves only, torn into pieces1 sprig
-
cherry tomatoes cut into halves200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
770.4 mg
Eiwitten
26.5 g
Calorieën
1947.3 kJ /
463.5 kcal
Vetten
26.4 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
5.8 g
Koolhydraten
29.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
500 calorie meals
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Thai beef salad with noodles
1u.
Crème brûlée
7u.
Asian-style fish fillets
30min
Chicken cacciatore
50min
Hungarian goulash
1u. 30min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1u. 30min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Geen beoordelingen
Fish balls with yoghurt sauce
1u. 50min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7u. 10min
Aromatic chicken pilaf
1u. 20min
Gruyère salmon patties with salad
1u. 20min