Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olive oil, for greasing
- 6 fresh tomatoes, large (similar size - see Tips)
- 1 tsp salt, plus extra for sprinkling
- 150 g brown onion, cut into halves
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g pork loin steak, cut into cubes (2-3 cm)
- 200 g beef mince
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp dried oregano
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 622.3 kJ / 148.2 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 594.1 mg
Alternatieve recepten
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min
Pork fillet with mustard
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Chicken cacciatore
50 Min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Veal pizzaiola
40 min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 Std.
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min