Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olive oil, for greasing
- 6 fresh tomatoes, large (similar size - see Tips)
- 1 tsp salt, plus extra for sprinkling
- 150 g brown onion, cut into halves
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g pork loin steak, cut into cubes (2-3 cm)
- 200 g beef mince
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp dried oregano
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 622.3 kJ / 148.2 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 594.1 mg
Alternatieve recepten
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Pork fillet with mustard
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Beef "Burgundy"
40min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1h
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Chicken cacciatore
50min
Stuffed zucchini
1h 5min
Beef Burgundy
1h 45min