Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g natural yoghurt
- 40 g day old bread (approx. 1 slice), cut into pieces (2 cm)
- 540 g water
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)
- ½ lemon zested, no white pith, and juiced
- 400 g firm white fish fillets, cut into pieces (2 cm) (see Tips)
- 1 egg
- 2 pinches chilli powder
- 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- extra virgin olive oil, for forming balls
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 971.5 kJ / 231.3 kcal
- Eiwitten
- 26.3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 1055.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Candy cane ice creams
49 Std. 25 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1h 10min
Cream cheese spread with radishes
5 Min
Cod with citrus butter
40min
Candied spiced pumpkin
24 godz. 30 min
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Soy bread with seeds
3 godz. 50 min
Russian beetroot salad
1h 10min
Steamed mushroom and egg pots
40min
Cheesy biscuits
1 Std. 25 Min