Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g natural yoghurt
- 40 g day old bread (approx. 1 slice), cut into pieces (2 cm)
- 540 g water
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)
- ½ lemon zested, no white pith, and juiced
- 400 g firm white fish fillets, cut into pieces (2 cm) (see Tips)
- 1 egg
- 2 pinches chilli powder
- 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- extra virgin olive oil, for forming balls
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 971.5 kJ / 231.3 kcal
- Eiwitten
- 26.3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 1055.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtè with Riesling
3h
Cucumber soup
25 min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Creamy turkey stew (TM5)
3 Std. 50 Min
Coconut coffee crunch
24 Std. 20 Min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30 min
Crispy bread with tapenade
45 min
Cod with citrus butter
40 Min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min