Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g natural yoghurt
- 40 g day old bread (approx. 1 slice), cut into pieces (2 cm)
- 540 g water
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)
- ½ lemon zested, no white pith, and juiced
- 400 g firm white fish fillets, cut into pieces (2 cm) (see Tips)
- 1 egg
- 2 pinches chilli powder
- 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- extra virgin olive oil, for forming balls
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 971.5 kJ / 231.3 kcal
- Eiwitten
- 26.3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 1055.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 Std. 25 Min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Cloudy apple cider jelly
5h
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Baby's first Christmas
2 Std.
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1sa 10 dk
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1sa 10 dk
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 Std. 55 Min
Vanilla mascarpone parfait
2h 40min
Rice salad
1 godz.