Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza base
- 100 g brown rice
- 100 g glutinous rice
- 50 g potato starch
- 30 g gluten free cornflour
- 1 tsp xanthan gum
- 1 - 2 tsp salt
- 1 tbsp white vinegar
- olive oil, for drizzling
- 180 g warm water
- 20 g white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
Sun-dried tomato pesto
- 250 g sun-dried tomatoes
- 100 g olive oil
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 1 tsp dried oregano
Assembly
- 4 eggs
- 130 g bocconcini, cut into slices
- 8 cherry tomatoes, cut into halves
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 40 g fresh baby spinach leaves
- Worcestershire sauce (gluten free), to serve (optional) (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3728.8 kJ / 887.8 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 75.6 g
- Vetten
- 46.1 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 10.6 g
- Natrium
- 2677.1 mg
Alternatieve recepten
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Gluten free pizza base
35min
Gluten free baking powder
5 dk
Gluten free self-raising flour
10 dk
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Gluten free flour mix
10 dk
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten free lamingtons
1h 30min
Buckwheat bread
2 godz. 5 min
Hawaiian gluten-free pizza
2 Std.