Gluten free fruit and nut loaf

Gluten free fruit and nut loaf

4.7 20 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
12 slices

Ingrediënten

  • polenta plus extra for dusting
    40 g
  • pecans
    150 g
  • millet flour
    120 g
  • gluten free flour mix (see Tips)
    70 g
  • buckwheat flour plus extra for dusting (see Tips)
    60 g
  • gluten free baking powder (see Tips)
    1 ½ tsp
  • bicarbonate of soda
    ½ tsp
  • caraway seeds
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
  • dried cranberries
    30 g
  • pitted dates cut into halves
    120 g
  • dried figs cut into halves
    100 g
  • dried apricots cut into quarters
    50 g
  • buttermilk
    330 g
  • honey
    1 tbsp
  • butter to serve (optional)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 slice

Natrium 208.8 mg
Eiwitten 5.3 g
Calorieën 1130.2 kJ / 269.1 kcal
Vetten 10.7 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 1.3 g
Koolhydraten 36 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...