Apparaten en accessoires
Gluten free fruit and nut loaf
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
12 slices
Ingrediënten
-
polenta plus extra for dusting40 g
-
pecans150 g
-
millet flour120 g
-
gluten free flour mix (see Tips)70 g
-
buckwheat flour plus extra for dusting (see Tips)60 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
salt½ tsp
-
dried cranberries30 g
-
pitted dates cut into halves120 g
-
dried figs cut into halves100 g
-
dried apricots cut into quarters50 g
-
buttermilk330 g
-
honey1 tbsp
-
butter to serve (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
208.8 mg
Eiwitten
5.3 g
Calorieën
1130.2 kJ /
269.1 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Buckwheat bread
2h 5min
Almond shortcrust pastry
35min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Easy coconut cake
1h 45min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Chocolate fruit and nut squares
1h 10min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min