Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g butter, softened, plus extra for greasing
- 1000 g water
- 320 g mandarins (approx. 4), unpeeled
- 60 g macadamia nuts
- 220 g blanched almonds
- 220 g caster sugar
- 3 eggs
- 170 g polenta
- 1 tsp gluten free baking powder
- icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1874.2 kJ / 446.2 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 32.4 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 54.3 mg
Alternatieve recepten
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Camille carrot and almond cakes
1h 10min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1h 30min
Almond and pear tart
40min
Lime sour cream bundt cake
50min
Lemon and lime polenta cakes
40min
Peach and plum upside-down cake
50min
Apple, pear and bay leaf cake
1 Std. 15 Min
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1 godz. 25 min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min