Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g butter, softened, plus extra for greasing
- 1000 g water
- 320 g mandarins (approx. 4), unpeeled
- 60 g macadamia nuts
- 220 g blanched almonds
- 220 g caster sugar
- 3 eggs
- 170 g polenta
- 1 tsp gluten free baking powder
- icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1874.2 kJ / 446.2 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 32.4 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 54.3 mg
Alternatieve recepten
Panforte
1h 30 min.
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15 min.
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50u. 15min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5 Std. 40 Min
Peach and plum upside-down cake
50 min.
Pear and chocolate frangipane
2h
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2 Std. 10 Min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15 min.
Gluten free carrot and almond cake
2h 30 min.
Orange and almond cake
2h 20min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h