Polenta, mandarin and almond cake

Polenta, mandarin and almond cake

4.2 31 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
12 portions

Ingrediënten

  • butter softened, plus extra for greasing
    250 g
  • water
    1000 g
  • mandarins (approx. 4), unpeeled
    320 g
  • macadamia nuts
    60 g
  • blanched almonds
    220 g
  • caster sugar
    220 g
  • eggs
    3
  • polenta
    170 g
  • gluten free baking powder
    1 tsp
  • icing sugar for dusting

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 54.3 mg
Eiwitten 7.6 g
Calorieën 1874.2 kJ / 446.2 kcal
Vetten 32.4 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 12.6 g
Koolhydraten 31.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...