Polenta, mandarin and almond cake
TM6 TM5 TM31

Polenta, mandarin and almond cake

4.2 (27 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 250 g butter, softened, plus extra for greasing
  • 1000 g water
  • 320 g mandarins (approx. 4), unpeeled
  • 60 g macadamia nuts
  • 220 g blanched almonds
  • 220 g caster sugar
  • 3 eggs
  • 170 g polenta
  • 1 tsp gluten free baking powder
  • icing sugar, for dusting

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1874.2 kJ / 446.2 kcal
Eiwitten
7.6 g
Koolhydraten
31.9 g
Vetten
32.4 g
Verzadigd vet
12.6 g
Vezels
2.7 g
Natrium
54.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten