Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 150 g butter, room temperature
- 250 g dark chocolate, broken into pieces
- 250 g almonds
- 250 g raw sugar
- 6 eggs
- 1 tbsp baking powder
- 1 tbsp cocoa powder
- 50 g Amaretto® liqueur (optional)
Chocolate ganache
- 100 g dark chocolate, broken into pieces
- 80 g pouring (whipping) cream
- fresh berries, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2217.8 kJ / 528.1 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 35.7 g
- Vetten
- 38.3 g
- Verzadigd vet
- 17.3 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 167.1 mg
Alternatieve recepten
Orange and almond cake
2h 20min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Panforte
1h 30min
Beetroot salad
10min
Hazelnut torte
3h 15min
Santiago cake
1h 20min
Chocolate cake with lime cream
1h 5min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Torta caprese with raspberry jelly
2h
Pepita almond Florentines
1h
Almond and pear tart
40min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min