Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 150 g butter, room temperature
- 250 g dark chocolate, broken into pieces
- 250 g almonds
- 250 g raw sugar
- 6 eggs
- 1 tbsp baking powder
- 1 tbsp cocoa powder
- 50 g Amaretto® liqueur (optional)
Chocolate ganache
- 100 g dark chocolate, broken into pieces
- 80 g pouring (whipping) cream
- fresh berries, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2217.8 kJ / 528.1 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 35.7 g
- Vetten
- 38.3 g
- Verzadigd vet
- 17.3 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 167.1 mg
Alternatieve recepten
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35 min
Peach and plum upside-down cake
50min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4 Std. 55 Min
Torta caprese with raspberry jelly
2h
Santiago cake
1h 20 min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15 min
Pear and chocolate frangipane
2h
Gluten free lemon tart
2 godz. 25 min
Chocolate fondant cake
40min
Orange and almond cake
2h 20min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30 min
Chocolate ganache
20 min