Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra for greasing
- 100 g blanched almonds
- 100 g caster sugar
- 80 g plain flour, plus an extra 1 tablespoon
- 2 eggs
- 50 g milk
- 1 tsp natural vanilla extract
- ½ tsp baking powder
- 1 pinch salt
- 2 ripe pears, peeled, cored and cut into thin slices (5 mm - see Tip)
- brown sugar, for sprinkling
- thickened cream, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1543.4 kJ / 367.5 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 68.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Almond shortbread biscuits
2 godz. 10 min
Caramel, date and walnut bundt
1 godz. 15 min
Apricot Danish slice
40min
Yoghurt cake
1 godz. 40 min
Peach and plum upside-down cake
50min
Chocolate and pear cake
1 godz. 30 min
Raspberry and lemon flan
1 godz.
Lime sour cream bundt cake
50min
Torta caprese with raspberry jelly
2 godz.
Apple tea cakes
1 godz. 10 min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.