Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra for greasing
- 100 g blanched almonds
- 100 g caster sugar
- 80 g plain flour, plus an extra 1 tablespoon
- 2 eggs
- 50 g milk
- 1 tsp natural vanilla extract
- ½ tsp baking powder
- 1 pinch salt
- 2 ripe pears, peeled, cored and cut into thin slices (5 mm - see Tip)
- brown sugar, for sprinkling
- thickened cream, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1543.4 kJ / 367.5 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 68.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Cherry and peach loaf
1h 55 min
Apple tea cakes
1h 10min
Orange and almond cake
2h 20min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Caribbean carrot cake
2h 10 min
Yoghurt cake
1h 40min
Apple and date cake
1h 30min
Lime sour cream bundt cake
50min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Peach and plum upside-down cake
50min
Pear and chocolate frangipane
2h