Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra for greasing
- 100 g blanched almonds
- 100 g caster sugar
- 80 g plain flour, plus an extra 1 tablespoon
- 2 eggs
- 50 g milk
- 1 tsp natural vanilla extract
- ½ tsp baking powder
- 1 pinch salt
- 2 ripe pears, peeled, cored and cut into thin slices (5 mm - see Tip)
- brown sugar, for sprinkling
- thickened cream, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1543.4 kJ / 367.5 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 68.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple cake
1h
Elly Berryman's plum shortcake
1h
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1h 30min
Yoghurt cake
1h 40min
Lime sour cream bundt cake
50min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Apple tea cakes
1h 10min
Pear and chocolate frangipane
2 Std.
Apple and date cake
1h 30min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Upside-down Gingerbread with Pears
1h
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min