Apparaten en accessoires
Pear and chocolate frangipane
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
16 portions
Ingrediënten
Pastry
-
raw sugar30 g
-
raw almonds20 g
-
plain flour plus extra for dusting210 g
-
cocoa powder10 g
-
unsalted butter chilled, plus extra for greasing130 g
-
salt (optional)1 pinch
-
egg yolk1
-
natural almond extract¼ tsp
-
water1 - 2 tsp
Filling
-
raw almonds230 g
-
white sugar140 g
-
dark chocolate200 g
-
unsalted butter130 g
-
eggs4
-
natural almond extract1 tsp
-
pears peeled, cored, cut into halves and cut into thin slices lengthways (5 mm)2
Apricot glaze
-
apricot jam50 g
-
water1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
41.7 mg
Eiwitten
7.8 g
Calorieën
1779.5 kJ /
423.7 kcal
Vetten
29.3 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
13.7 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cookidoo celebration!
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Peach and plum upside-down cake
50 Min
Panforte
1 Std. 30 Min
Almond tuiles
30 Min
Moroccan bundt
1 Std. 20 Min
Halva semifreddo
7 Std. 30 Min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1 Std. 20 Min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 Min
Almond and pear tart
40 Min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 Min
Golden baklava
25 Std. 25 Min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 Std. 20 Min
Baked honey cheesecake
4 Std. 20 Min