Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 40 g cold water
- 200 g plain flour
- 1 tbsp raw sugar
- 1 blood orange, zest only, no white pith (see Tips)
- 1 pinch salt
- 90 g unsalted butter
- 1 egg
Filling
- 150 g raw almonds (see Tips)
- 1 tsp ground cinnamon
- 120 g raw sugar
- 350 g rhubarb, trimmed, woody stalks peeled and cut into slices (5 mm)
- 100 g blackberries, fresh or frozen
- 1 egg, lightly beaten
Blood orange yoghurt
- 150 g Greek-style natural yoghurt
- 1 blood orange, juice only (see Tips)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1715.1 kJ / 408.4 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 41.4 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 58.9 mg
Alternatieve recepten
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Spiced pumpkin mini loaves with cream cheese frosting
1h 20min
Orange and almond cake
2h 20min
Persian Love Cake
1hod. 15min
Raspberry and lemon flan
1h
Almond biscotti
1h 10min
Pearl barley bread rolls
1hod. 15min
Apricot liqueur
1h
Stone fruit galettes
50min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Apple, pear and bay leaf cake
1hod. 15min
Zucchini soup
25 min