Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 40 g cold water
- 200 g plain flour
- 1 tbsp raw sugar
- 1 blood orange, zest only, no white pith (see Tips)
- 1 pinch salt
- 90 g unsalted butter
- 1 egg
Filling
- 150 g raw almonds (see Tips)
- 1 tsp ground cinnamon
- 120 g raw sugar
- 350 g rhubarb, trimmed, woody stalks peeled and cut into slices (5 mm)
- 100 g blackberries, fresh or frozen
- 1 egg, lightly beaten
Blood orange yoghurt
- 150 g Greek-style natural yoghurt
- 1 blood orange, juice only (see Tips)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1715.1 kJ / 408.4 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 41.4 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 58.9 mg
Alternatieve recepten
Christmas stollen
27 godz. 15 min
Panforte
1h 30min
Fig and walnut ice cream
8h 40min
Quince paste
4 Std. 10 Min
Plum and raspberry chia puddings
2h 30min
Sauerkraut
168 Std. 35 Min
Linzer torte
5h 10min
Buttermilk balsamic sorbet
12h 30min
Pear blueberry quinoa crumbles
35min
Stone fruit galettes
50min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16hod. 20min