Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 40 g cold water
- 200 g plain flour
- 1 tbsp raw sugar
- 1 blood orange, zest only, no white pith (see Tips)
- 1 pinch salt
- 90 g unsalted butter
- 1 egg
Filling
- 150 g raw almonds (see Tips)
- 1 tsp ground cinnamon
- 120 g raw sugar
- 350 g rhubarb, trimmed, woody stalks peeled and cut into slices (5 mm)
- 100 g blackberries, fresh or frozen
- 1 egg, lightly beaten
Blood orange yoghurt
- 150 g Greek-style natural yoghurt
- 1 blood orange, juice only (see Tips)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1715.1 kJ / 408.4 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 41.4 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 58.9 mg
Alternatieve recepten
Rhubarb and strawberry fool
2h 15min
Stone fruit galettes
50min
Sunflower and nori filling
3 Std. 10 Min
Plum and raspberry cobbler
1h 25min
Peach and plum upside-down cake
50min
Raspberry soufflés
1h 35 min
Hazelnut quince friands
2 godz. 25 min
Almond milk jellies with fruit coulis
4 Std. 55 Min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15 min
Pear and chocolate frangipane
2h
Cherry clafoutis
1 godz. 5 min
Raspberry and lemon flan
1h