Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- butter, for greasing
- 250 g fresh raspberries
- 150 g raw sugar
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 120 g lemon juice
- 4 eggs
- 2 egg yolks
- 200 g pouring (whipping) cream
- 40 g polenta
- 1 - 2 tbsp icing sugar, to dust (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 758 kJ / 180.5 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 18.7 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 34.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Black forest pavlova stack
5h 30min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2h 20min
Caramel, date and walnut bundt
1h 15 min
Apple cake
1h
Raspberry mini clafoutis
30min
Black & white chocolate tartufo
13h 55 min.
Pear and chocolate frangipane
2h
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min
Apple tea cakes
1h 10min
Quick fruit sponge
35 Min
Lemon delicious
1 godz. 5 min
Orange and almond cake
2h 20min