Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g gluten free flour mix (see Tips)
- 1 tbsp gluten free baking powder (see Tips)
- 1 ½ tsp salt
- 110 g water
- 50 g full cream milk
- 2 tbsp olive oil
- gluten free cornflour, for dusting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 896.3 kJ / 213.4 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 629 mg
Alternatieve recepten
Flat bread
25min
Gluten free pizza base
35min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free tortillas
40min
Gluten free pasta
50min
Gluten free pita bread
1h 15min
Gluten free hot cross buns
3 godz. 25 min
Gluten free plain flour
5min
Quinoa ANZAC biscuits
1u.
Gluten-free goodness pastry
1u.
Gluten free sourdough bread
192 godz. 20 min
Gluten free flour mix
10min