Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 slice bread, cut into pieces (see Tips)
- 500 g water
- 350 g potatoes, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 350 g skinless salmon fillets (approx. 2 fillets)
- 1 tsp olive oil, plus extra for frying
- 2 - 3 fresh long green chillies, trimmed, cut into halves and deseeded
- 80 g brown onion
- 12 sprigs fresh coriander, leaves and stalks, cut into thirds
- 1 tsp garlic paste (see Tips)
- 1 tsp ginger paste (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp ground coriander
- 2 tsp garam masala (see Tips)
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- lemons, cut into wedges for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 531.1 kJ / 126.4 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 226.9 mg
Alternatieve recepten
Chicken tikka masala with saffron rice
4h 40min
Balti coconut fish curry
50min
Lamb korma
4h
Tamarind chutney
5 Min
Pork vindaloo
2h 20min
Bombay aloo
40 Min
Baked masala fish
1h 15min
Everyday Indian curry paste
30 min
Gobi masala
30 min
Bhuna gosht
1h 20 min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min