Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1060 g water
- 1 lime, juice only (approx. 20 g)
- 500 g firm white fish fillets, cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tsp black peppercorns
- 2 tsp chilli powder
- 1 cinnamon quill
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 garlic cloves
- 2 - 4 fresh green chillies, small, deseeded if preferred
- 10 - 12 fresh curry leaves
- 1 tbsp tamarind paste
- 100 g coconut cream
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pandan leaves (see Tips)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 896 kJ / 213.3 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 733.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Coconut fish curry
1hod. 10min
Balti coconut fish curry
50 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min
Baingan ka bharta
1 Std. 20 Min
Rogani kumbh
45 Min
Avial (vegetables in yoghurt)
30 Min
Chilli paneer
30 Min
Potato karakari
50 Min
Sambal udang
50 Min
Biryani
1 Std. 25 Min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 Min