Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1060 g water
- 1 lime, juice only (approx. 20 g)
- 500 g firm white fish fillets, cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tsp black peppercorns
- 2 tsp chilli powder
- 1 cinnamon quill
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 garlic cloves
- 2 - 4 fresh green chillies, small, deseeded if preferred
- 10 - 12 fresh curry leaves
- 1 tbsp tamarind paste
- 100 g coconut cream
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pandan leaves (see Tips)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 896 kJ / 213.3 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 733.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Beef rendang
1h 55 min
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min
Curry laksa
45 Min
Biryani
1 Std. 25 Min
Goan prawn curry
25 min
Coconut fish curry
1h 10min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1h 15min