Apparaten en accessoires
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
water1060 g
-
lime juice only (approx. 20 g)1
-
firm white fish fillets cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
black peppercorns1 tsp
-
chilli powder2 tsp
-
cinnamon quill1
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies small, deseeded if preferred2 - 4
-
fresh curry leaves10 - 12
-
tamarind paste1 tbsp
-
coconut cream100 g
-
salt1 tsp
-
pandan leaves (see Tips)2 - 3
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
733.8 mg
Eiwitten
26.9 g
Calorieën
896 kJ /
213.3 kcal
Vetten
8 g
Vezels
4.9 g
Verzadigd vet
5.7 g
Koolhydraten
6.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sri Lankan Feast
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Prawn and chicken laksa
40min
Prawn noodle curry
10min
Fresh coconut chutney
10min
Malay-style coconut chicken
25u. 40min
Sambal udang (Skinnymixers)
50min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1u.
Rogani kumbh
45min
Bengali fish cakes
1u. 20min
Coconut fish curry
1u. 10min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1u. 45min