Apparaten en accessoires
Malay-style coconut chicken
Voorbereiding. 50min
Totaal 25u. 40min
4 portions
Ingrediënten
-
dried chillies3
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds4
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
garlic cloves2
-
coconut milk270 g
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces1 stalk
-
makrut lime leaves stalks removed and leaves torn into pieces2
-
tamarind paste1 tsp
-
whole cloves2
-
chilli powder¼ - ½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salt1 tsp
-
whole chicken butterflied (see Tips)1400 - 1600 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
864 mg
Eiwitten
73.1 g
Calorieën
3636.8 kJ /
865.9 kcal
Vetten
62.3 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
24.2 g
Koolhydraten
4.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Chiang Mai noodles
25 Min
Prawn and chicken laksa
40 Min
Turmeric lime chicken skewers
1 Std. 30 Min
Thai red curry paste
15 Min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 Std.
Ayam kapitan (chicken curry)
45 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Curry laksa
45 Min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Nasi goreng
40 Min