Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beef
- 2 garlic cloves
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tbsp fish sauce
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 tsp sesame oil
- 400 g beef fillet, cut into thin strips (6 x 1 cm)
- 500 g water
Dressing
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 20 g avocado oil
- ½ - 1 tbsp fish sauce
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 tbsp soy sauce or tamari
- 40 g lime juice (approx. 2 limes)
- 1 tbsp brown sugar
Salad
- ¼ cabbage (approx. 330 g), cut into pieces
- ¼ red onion, to taste
- 90 g slivered almonds, raw or toasted
- 100 g tatsoi or fresh baby spinach leaves
- long red chilli, finely sliced, for garnishing (optional)
- fresh lime cheeks, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3098 kJ / 737.5 kcal
- Eiwitten
- 61.8 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 50.4 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1412.5 mg
Alternatieve recepten
Thai chicken wraps
40 min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 dk
Prawn and chicken laksa
40 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 dk
Hoisin pork bowl
30 dk
Thai beef salad
1h 15 min
Thai beef salad with noodles
1h
Coconut poached chicken salad
45 min
Asian beef salad with peanut dressing
30 dk
Warm satay chicken salad
55 min
Asian chicken noodle salad
45 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min