Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pepper and chilli salt
- 4 tbsp sichuan peppercorns
- 1 tbsp sea salt flakes
- 1 tbsp dried chilli flakes
Squid
- 100 g potato starch
- 500 g whole medium squid (approx. 2), cleaned
- vegetable oil, for deep frying
- 2 - 3 sprigs fresh chives, cut into thin slices
- 2 lemons, cut into wedges
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 722.6 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1363.4 mg
Alternatieve recepten
Buffalo chicken wings
45 Min
Chicken banh mi
4 godz. 35 min
Goi muc (squid salad)
45 Min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.
Asian-style mussels
30 Min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1 Std.
Kung Pao chicken
1 Std. 30 Min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15 min
Wonton soup
1 Std.
Curry laksa
45 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min
Vietnamese mixed meat pho
1 Std. 50 Min