Apparaten en accessoires
Nam Jim
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
200 g
Ingrediënten
-
garlic cloves2
-
fresh long green chillies deseeded if preferred1 - 2
-
fresh coriander (approx. 15 g), leaves, roots and stems6 sprigs
-
spring onions/shallots (approx. 30 g), trimmed and cut into quarters2
-
palm sugar1 tbsp
-
roasted unsalted cashew nuts50 g
-
peanut oil30 g
-
fish sauce1 tbsp
-
lime juice (approx. 2 limes)50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 20 g
Natrium
195.3 mg
Eiwitten
1.4 g
Calorieën
286 kJ /
68 kcal
Vetten
5.6 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Festive Flavour
105 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Chilli lime sauce
5min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1u. 15min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6u. 50min
Cucumber and mint raita
30min
Oysters Mignonette
5min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1u. 30min
Beetroot and tequila cured salmon
24u. 20min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1u.
Smashed pea and bean dip
30min
Portuguese-style custard tarts
40min