Apparaten en accessoires
Nam Jim
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
200 g
Ingrediënten
-
garlic cloves2
-
fresh long green chillies deseeded if preferred1 - 2
-
fresh coriander (approx. 15 g), leaves, roots and stems6 sprigs
-
spring onions/shallots (approx. 30 g), trimmed and cut into quarters2
-
palm sugar1 tbsp
-
roasted unsalted cashew nuts50 g
-
peanut oil30 g
-
fish sauce1 tbsp
-
lime juice (approx. 2 limes)50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 20 g
Natrium
195.3 mg
Eiwitten
1.4 g
Calorieën
286 kJ /
68 kcal
Vetten
5.6 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Festive Flavour
105 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Cucumber and mint raita
30min
Mint sauce
5min
Mussels in coconut milk
25min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min
Caramelised onion jam gravy
2u. 5min
Prawn dumplings (xia jiao)
1u. 15min
Chilli lime sauce
5min
Beef rendang
6u. 20min
Thai green curry paste
10min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2u. 30min
Prawn balls with pickled vegetables
1u. 15min
Plum sauce
55min