Fruit and nut loaf

Fruit and nut loaf

4.8 10 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 27u. 50min
24 slices

Ingrediënten

Rye starter
  • filtered water
    100 g
  • rye flour
    100 g
  • Mother sourdough starter (see Tips)
    100 g
Fruit and nut dough
  • butter to grease
  • dried apricots cut into pieces (approx. 1 cm)
    50 g
  • dried figs cut into halves
    100 g
  • sultanas
    60 g
  • pecan nuts
    50 g
  • apple unpeeled, cored and cut into quarters
    1
  • water
    150 g
  • apple juice
    150 g
  • ground cinnamon
    2 tbsp
  • mixed spice to taste
    1 - 2 tbsp
  • baker's flour
    500 g
  • salt
    15 g
  • ice cubes (approx 10)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 slice

Natrium 246.1 mg
Eiwitten 3.7 g
Calorieën 592.6 kJ / 141.6 kcal
Vetten 2.1 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 0.2 g
Koolhydraten 28 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...