Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
Fruit and nut dough
- butter, to grease
- 50 g pecan nuts
- 50 g dried apricots, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 100 g dried figs, cut into halves
- 60 g sultanas
- 1 apple, unpeeled, cored and cut into quarters
- 500 g baker's flour
- 2 tbsp ground cinnamon
- 1 - 2 tbsp mixed spice, to taste
- 15 g salt
- 150 g water
- 150 g apple juice
- ice cubes (approx 10)
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 14480.9 kJ / 3447.8 kcal
- Eiwitten
- 89.9 g
- Koolhydraten
- 598.2 g
- Vetten
- 62 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Vezels
- 84.9 g
- Natrium
- 5675.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spelt bread
26h
Almond biscotti
1h 10min
Pumpkin soup
30min
Strawberry jam
55min
Everyday sourdough loaf
4sa 20 dk
Citrus marmalade
2h 20min
Beetroot ciabatta
15h
Plum and cherry paste
5 godz. 15 min
Steamed ginger pudding
3 Std. 5 Min
Mixed berry jam
50min
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min
Hot cross buns
1h 40min