Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
Fruit and nut dough
- butter, to grease
- 50 g pecan nuts
- 50 g dried apricots, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 100 g dried figs, cut into halves
- 60 g sultanas
- 1 apple, unpeeled, cored and cut into quarters
- 500 g baker's flour
- 2 tbsp ground cinnamon
- 1 - 2 tbsp mixed spice, to taste
- 15 g salt
- 150 g water
- 150 g apple juice
- ice cubes (approx 10)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 592.6 kJ / 141.6 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 2.1 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 246.1 mg
Alternatieve recepten
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48h 20min
ABC butter
30 dk
Citrus marmalade
2 godz. 20 min
Sourdough pizza base
3 godz. 5 min
Everyday sourdough loaf
4h 20min
Rye sourdough baguettes
27sa 20 dk
Rye sourdough starter powder
24 Std. 10 Min
Sourdough Starter Discard Crackers
45 Min
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5 Std. 5 Min
Sourdough Baguettes
15 Std.
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Rye seed loaf
28 godz. 10 min