Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
Fruit and nut dough
- butter, to grease
- 50 g pecan nuts
- 50 g dried apricots, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 100 g dried figs, cut into halves
- 60 g sultanas
- 1 apple, unpeeled, cored and cut into quarters
- 500 g baker's flour
- 2 tbsp ground cinnamon
- 1 - 2 tbsp mixed spice, to taste
- 15 g salt
- 150 g water
- 150 g apple juice
- ice cubes (approx 10)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 592.6 kJ / 141.6 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 2.1 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 246.1 mg
Alternatieve recepten
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 godz. 40 min
Mother sourdough starter
108 godz. 20 min
Pepita almond Florentines
1 Std.
Rye sourdough starter powder
24 Std. 10 Min
Rye seed loaf
28 godz. 10 min
Stone fruit galettes
50 min
Coffee and cocoa toasted cereal
50 min
Ginger bundt cake
1 Std.
Citrus marmalade
2h 20min
Berry chia jam
3h 15min
Seeded bread loaf
3 godz. 20 min
Everyday sourdough loaf
4 godz. 20 min