Apparaten en accessoires
Fruit and nut loaf
Voorbereiding. 20min
Totaal 27u. 50min
24 slices
Ingrediënten
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Fruit and nut dough
-
butter to grease
-
dried apricots cut into pieces (approx. 1 cm)50 g
-
dried figs cut into halves100 g
-
sultanas60 g
-
pecan nuts50 g
-
apple unpeeled, cored and cut into quarters1
-
water150 g
-
apple juice150 g
-
ground cinnamon2 tbsp
-
mixed spice to taste1 - 2 tbsp
-
baker's flour500 g
-
salt15 g
-
ice cubes (approx 10)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 slice
Natrium
246.1 mg
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
592.6 kJ /
141.6 kcal
Vetten
2.1 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sourdough at home
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30 Min
Yoghurt with apple and blueberry compote
13 Std.
Pineapple tarts
1 Std. 30 Min
Rye sourdough starter powder
24 Std. 10 Min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 Std. 20 Min
Carrot top pesto
15 Min
Rye sourdough loaf
18 Std. 20 Min
Sourdough pizza base
3 Std. 5 Min
Sourdough Starter Discard Scones
30 Min
Apple cinnamon muffins
40 Min
Mixed berry jam
50 Min
Sourdough Starter Discard Banana Bread
1 Std. 10 Min