Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g white cabbage, cut into pieces (approx. 5 cm)
- 3 tsp Himalayan salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 113.8 kJ / 27 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 0.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 850.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten free sourdough bread
192h 20 min
Falafel crackers
40min
Seed and nut bread
1h 30min
Paleo sandwich bread
1h 30min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Seeded tahini crackers
1hod. 10min
Caraway rye bread
18 godz. 20 min
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Sun-dried tomato and pepita bread
2 Std.
Pumpkin, carrot and herb bread
1h 30min
Gluten free Worcestershire sauce
1hod. 10min
Mother sourdough starter
108u. 20min