Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- 300 g zucchini, cut into pieces (2 cm)
- ½ tsp ground black pepper
- water, for boiling pasta
- 1 tsp salt
- 5 anchovy fillets in oil, drained
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g pouring (whipping) cream
- 500 g fresh ravioli pasta (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1828.4 kJ / 435.4 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 29.4 g
- Verzadigd vet
- 10.9 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1178.9 mg
Alternatieve recepten
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 min
Baked rice croquettes
1 godz. 30 min
Rosemary and thyme polenta chips
1h
Asparagus risotto
40 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Silverbeet and mushroom calzone
2 godz.
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15 min