Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 60 g cornflour
- 150 g plain flour, plus extra for dusting
- ½ tsp baking powder
- 1 pinch salt
- 150 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 30 g cold water
Filling
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 500 g water
- 800 g zucchini, deseeded and flesh cut into pieces (3-4 cm)
- 50 g olive oil
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 100 g ham, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 4 eggs
- 50 g pouring (whipping) cream (optional)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1720 kJ / 409.5 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 28.9 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 605.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Feta, spinach and potato frittata
1h
Zucchini slice
45min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Apple cake
1h
Cauliflower gratin
1h
Quiche Lorraine
45min
Classic meatloaf
1h 35 min
Tuna mornay
45min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Leek and ham tart
1h 55min