Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake mixture
- 150 g self-raising flour
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 110 g white sugar
- 1 egg
Lemon curd
- 60 g lemon juice
- 60 g butter
- 110 g white sugar
- 1 egg
Assembly
- oil spray, to grease
- icing sugar, to dust (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1668.9 kJ / 398.9 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 322.9 mg
Alternatieve recepten
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Family chicken galette
1 Std. 55 Min
Ginger fluff
50min
Delicious lemon pudding
55min
Ginger slice
1h 35min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Boston Bun
2h 45min
Spiced fruit loaf
2 godz. 30 min
Edna's lemon curd tea cakes
30 min
Better banana cake
45 min
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min