Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 650 g sourdough bread (day old), cut into slices (1.5 cm)
- 100 g tasty cheese, cut into pieces (3 cm)
- 3 garlic cloves
- 3 leeks, white and light green parts only (approx. 350 g), cut into slices
- 60 g fresh baby spinach
- 1 dried bay leaf
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 6 eggs
- 350 g milk
- 300 g sour cream
- 2 tsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2897.7 kJ / 689.9 kcal
- Eiwitten
- 26.7 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 39.2 g
- Verzadigd vet
- 22.2 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 988.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 Min
Pumpkin tart
2u. 15min
Ham and zucchini quiche
1sa 45 dk
Sago plum pudding
28 Std. 15 Min
Quiche Lorraine
45 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Mushroom tart
50 Min
Filo spinach slice
55 Min
Cheese and spring onion galette
1 Std. 15 Min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 Min