Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 45 g rolled oats
- 60 g hazelnuts
- 80 g sunflower seeds
- 115 g plain flour
- 100 g butter, chilled and cut into pieces, plus extra for greasing
- 1 egg
- ½ - 1 tsp cold water
Filling
- 1 bunch asparagus, trimmed
- boiling water
- 60 g vintage cheddar cheese, cut into pieces
- 1 leek, trimmed and cut into thin slices
- 20 g extra virgin olive oil
- 40 g fresh baby spinach leaves
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 eggs
- 60 g milk of choice
- 60 g pouring (whipping) cream
- 3 raw baby beetroots (orange or red), trimmed and cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2307.4 kJ / 549.4 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 23.3 g
- Vetten
- 41.5 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Leek quiche
1 Std. 20 Min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3h 5min
Harvest nut roast with gravy
1 Std. 30 Min
Mediterranean capsicums
2h
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Vegetable lasagne
1h 35min
Three-bean shepherd's pie
26h
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min