Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for frying
- 60 g chickpea (besan) flour
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ½ tsp salt
- 6 sprigs fresh mint, leaves only
- 300 g frozen peas
- vegan mayonnaise
- 1 lemon, cut into wedges, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1147.7 kJ / 273.2 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 19.4 g
- Vezels
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Falafel with beetroot hommus
20 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Rendang curry
30 Min
Mashed pea and corn slice
40 min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 Std. 50 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min