Compatibele versies
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soused cucumber
- 50 g apple cider vinegar
- 1 tbsp white sugar
- 1 long red chilli, cut into slices
- 1 tbsp poppy seeds
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g Lebanese cucumber, peeled or sliced into ribbons (3 mm thick)
Patties
- 90 g brown onion
- 1 garlic clove
- olive oil, for frying
- 1 tbsp chia seeds
- 100 g raw beetroots, peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 tbsp pumpkin seeds
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 tbsp chickpea (besan) flour
- 1 - 2 tsp ground smoked paprika (optional)
- 1 tsp liquid smoke seasoning (optional - see Tips)
Assembly
- 180 g sour cream
- 3 tsp horseradish cream
- 6 slider buns (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1836.7 kJ / 437.3 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 28.6 g
- Vetten
- 27.4 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 13.2 g
- Natrium
- 813 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil bolognese
30 min
Black bean enchiladas
1h 20 min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 min
Zucchini tortillas with falafel
25h 30 min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1h
Pulse and pumpkin curry
30 min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 Std. 45 Min
Pulled BBQ jackfruit
25 Min