Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tofu feta
- 300 g firm tofu, pressed and cut into pieces (approx. 2 cm - see Tips)
- 60 g lemon juice
- 120 g filtered water
- 120 g apple cider vinegar
- 1 tbsp dried oregano
- ½ tsp salt
Freekeh and broad bean salad
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 100 g freekeh
- 1000 g filtered water
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 200 g frozen broad beans
- 2 baby cos lettuce, cut into slices (1.5 cm)
- 2 tsp preserved lemon rind, finely diced
- 1 tbsp lemon juice
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 944.6 kJ / 224.9 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 6.8 g
- Vezels
- 12.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hearty lentil chilli
50min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 Std. 50 Min
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Colourful quinoa salad
40min
Quinoa tabouli
12hod. 40min
Freekeh salad with pickled avocado
25 Std.
Falafel with beetroot hommus
20min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5 min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min