Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tofu feta
- 300 g firm tofu, pressed and cut into pieces (approx. 2 cm - see Tips)
- 60 g lemon juice
- 120 g filtered water
- 120 g apple cider vinegar
- 1 tbsp dried oregano
- ½ tsp salt
Freekeh and broad bean salad
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 100 g freekeh
- 1000 g filtered water
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 200 g frozen broad beans
- 2 baby cos lettuce, cut into slices (1.5 cm)
- 2 tsp preserved lemon rind, finely diced
- 1 tbsp lemon juice
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 944.6 kJ / 224.9 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 6.8 g
- Vezels
- 12.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulse and pumpkin curry
30 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Freekeh salad with pickled avocado
25 Std.
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.