Apparaten en accessoires
Soba noodle and tofu salad
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
Dressing
-
piece fresh ginger2 cm
-
fresh mint leaves only6 sprigs
-
fresh coriander roots and stalks (leaves reserved for garnishing)6 sprigs
-
rice wine vinegar40 g
-
pure maple syrup40 g
-
tamari40 g
-
tahini (see Tips)1 tbsp
-
extra virgin olive oil40 g
-
miso paste2 tsp
-
sesame oil2 tsp
-
extra firm tofu cut into pieces (1 cm thick x 2-3 cm length)200 g
Salad
-
water1600 g
-
frozen edamame beans200 g
-
dried soba noodles200 g
-
carrot (approx. 100 g), cut into matchsticks1
-
Lebanese cucumber (approx. 100 g), cut into halves lengthways, deseeded and thinly sliced1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
-
snow peas cut into thin slices80 g
-
fresh chilli cut into thin slices1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1206.8 mg
Eiwitten
17.7 g
Calorieën
1986.3 kJ /
472.8 kcal
Vetten
20.4 g
Vezels
11.2 g
Verzadigd vet
12 g
Koolhydraten
49.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegetarian Kitchen
87 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Chickpea shawarma salad bowl
40 Min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Yasai miso ramen
35 Min
Hoisin tofu with brown rice
50 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Tofu scramble
25 Min
Chilli con tempeh
20 Min
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Soba noodle mee goreng
40 Min