Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 2 cm piece fresh ginger
- 6 sprigs fresh mint, leaves only
- 6 sprigs fresh coriander, roots and stalks (leaves reserved for garnishing)
- 40 g rice wine vinegar
- 40 g pure maple syrup
- 40 g tamari
- 1 tbsp tahini (see Tips)
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 tsp miso paste
- 2 tsp sesame oil
- 200 g extra firm tofu, cut into pieces (1 cm thick x 2-3 cm length)
Salad
- 1600 g water
- 200 g frozen edamame beans
- 200 g dried soba noodles
- 1 carrot (approx. 100 g), cut into matchsticks
- 1 Lebanese cucumber (approx. 100 g), cut into halves lengthways, deseeded and thinly sliced
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 80 g snow peas, cut into thin slices
- 1 fresh chilli, cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1986.3 kJ / 472.8 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 49.6 g
- Vetten
- 20.4 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 11.2 g
- Natrium
- 1206.8 mg
Alternatieve recepten
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2u. 30min
Chickpea shawarma salad bowl
40min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Yasai miso ramen
35min
Soba noodle mee goreng
40min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1h
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Satay noodle salad
35min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min